Med rummet som lærred

 

Jeg maler et maleri på din væg....

 

Der er mange muligheder for kunstnerisk udsmykning på bygnings- og rum dele. Alt efter det pågældende steds arkitektur og funktion og i hvilken kapacitet beboere, besøgende, klienter og kunder opholder sig i virksomheden eller boligen, kan der udvælges forskellige rum- og bygningsdele til udsmykning. Gavle, endevægge, trappetårne, lofter, døre, søjler.

 

Tilstedeværelsen af billedkunst vil berige rummet og de mennesker som opholder sig i det og bevæger sig igennem det. Det er i høj grad muligt at justere stemningen i rummet med billedkunst som er skabt til stedet. Det er en måde at tage ejerskab til sit territorium på og visualisere et statement. Når man opholder sig i et rum er det behageligt at føle at omgivelserne er planlagte, afstemte og konsekvente.

 

Dette er muligheden for at få en helt unik udsmykning som bliver skræddersyet til stedet. En mulighed for en signatur eller en elegant kulisse i et udvalgt område. Udtrykket er en kombination af stedets personlighed og mit design som rummer en forbindelse til konstruktionen i arkitekturen, en rytmisk puls og en tilstedeværelse af komposition og farver, som får den besøgende til at føle sig tilpas i overensstemmelse med rummets formål.

 

Et godt resultat afhænger af mange forskellige ting, som afklaring af behov og begrænsninger, forventningsafstemning og god kommunikation. Jeg har mange års erfaring med billedkunst, rumdesign og projektledelse og jeg vil se frem til et godt og frugtbart samarbejde om at løse den næste opgave i en virksomhed eller et hjem som trænger til at få et ærligt og virkningsfuldt lift.

 

 

 

 

 

 

Contact:

Hanne Helms

artbyhannehelms@gmail.com

+45 20335043